Palvelut

Soita

+358 44 2393 294

Pihliksen monipalvelun kautta saat monipuolisesti puiden kaatoa ja hoitoon liittyviä palveluita. Mitä moottorisahalla voi tehdä, niin me teemme. Lisäksi käytössämme on erittäin tehokas hakkuri, jonka avulla voimme käsitellä pienimmät puut ja oksat kätevästi puutarhaan lannoitteeksi ja rikkaruohojen estämiseksi kasvien alla. Yhteistyökumppanien avulla voimme viedä puusta syntyneen jätteen pois.

Hakkuri-ja-moottorisahat

Hinnat ovat suuntaan antavia, lopullinen hinta selviää arviokäynillä. Arviokäynti on aina ilmainen. Hintoihin sisältyy alv 24%. Hinta määräytyy kaadettavien puiden määrän, karsimisen, pätkimisen, kuljetuksen ym pohjalta.

Puiden-kaadot

Suorakaato - alk. 80€

Kaadot joissa täytyy käyttää apuvälineitä, ja on vähemmän kaatotilaa. Karsiminen + pätkiminen 10-30€ per puu . 

Metsuri-karsinut-puun-rungon-pystyssa-nelio

Kiipeilykaato - alk 200€

Hintaan vaikuttaa sijainti, puun koko, monihaaraisuus ym. Usein kiipeilyä vaativissa puissa on tarvetta myös toiselle arboristille, joka toimii alamiehenä. Hinta yleensä välillä 200-600€ per puu

20220509_134924

Logbullet pienajokoneurakointi 86€/h + matkat

Kantojyrsin-uusi_nettiin

Kantojyrsintä 1,40€ / cm

Meidän kauttamme myös kantojen jyrsintä. Kannon halkaisija mitataan noin 5cm maan pinnasta. Jos kantoja on yli 5 kpl, niin kysy tarjous.

Kaadetuista puista jääneet kannot voivat vaikeuttaa puutarhanhoitoa ja tehdä pihasta epätasaisen ja epäsiistin oloisen. Kantojen poistaminen ilman ammattimaisia laitteita on kuitenkin usein hankalaa.

Helpoin ratkaisu ongelmaan on kantojyrsin, jolla poistamme häiritsevät kannot pois pihoilta vaivattomasti. Tela-alustainen kantojyrsimemme liikkuu vaivatta hankalissakin paikoissa. Koneen leveys vain 98 cm.

Jyrsin tekee kannosta pientä murskaa, jonka kuljetamme tarvittaessa kierrätykseen tai asiakkaan halumaan paikkaan. Tuomme myös mullan kantokuopan tasaamiseen ja istutamme uuden nurmen kannon paikalle. Näin kannon paikalle jää vain kaunis ja sileä

Haketta-jasilppuri-nelio

Oksien hakettaminen 70€ / h

Järjestämme puusta syntyneen jätteen pois kuljetettavaksi tai haketamme jätteen paikan päällä asiakkaan toivomuksen mukaisesti. Hakkurin kapasiteetti riittää aina 15,2 cm halkaisijaltaan olevan puun hakettamiseen. Hake on siirrettävissä helposti esim. kottikärryllä, laatikossa tai peräkärryllä. Hake voidaan myös kuljettaa pois.

Istutettuja-puita-3-nelio

Puiden istutus ja hoito - alk. 45€ / h

  • Istutukset, autamme tarvittaessa istutettavan puun valinnassa.
  • Hoito, nuoren puun rakenneleikkauksella voidaan hoitaa puu ympäristöön sopivaksi.
  • Vaurioituneiden ja haittaavien oksien poisto